DİYARBAKIR / HANİ - Gürbüz Çok Programlı Anadolu Lisesi

6 Şubat'ta yaşanan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz...

Ara

Değerlerimle Büyüyorum etkinliği kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri Barış AKAY, Şerife ÇETİN Gürbüz İlkokulu anasınıfında sevgi temalı çeşitli etkinliklerde bulundular.

Nis

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizden Burhan TOPTANIŞ danışmanlığında yürütülen öğrencilerimiz Ayşe YILDIZ, Hatice YILDIZ ve  Filiz EKİN tarafından yapılan araştırma projemiz.

Nis

Coğrafya öğretmenimiz Tülay ÖZLÜ danışmanlığında yürütülen öğrencilerimiz Aziz TOPDEMİR, Sultan KILIÇ , Hilal ŞIK ve Gülcan GÖK tarafından Diyarbakır kültürünün tanıtılması adına yapılan inceleme projemiz.

Nis

Matematik öğretmenimiz Tuba Başak GÜNGÖRMÜŞ danışmanlığında yürüten öğrencilerimiz Nesibe ÇELİKER, Meryem KAYA ve  Şüheda YILDIZ tarafından seslendirilen projemiz.

Dosyayı indirmek için tıklayınız: meb_iys_dosyalar/21/09/758741/dosyalar/2022_04/30125720_Ulkemi-Seslendiriyorum.pptx

Not: Ses dosyalarını açılmıyor ise aşağıdaki bağlantılarda bulunan dosyaları bilgisayarınıza indiriniz.